Over Cruisejager

Lijkt het je leuk om een keer een cruise te maken? Op cruisejager.nl hebben we de beste tips voor cruises voor je verzameld. Wij, Mark en Lieke, delen graag onze eigen ervaringen en ook andere cruisereizigers en cruise-experts geven je tips. Zodat jij een goede keuze kunt maken voor jouw leukste cruisevakantie!

We proberen mensen die interesse hebben in een cruise door de bomen het bos weer te laten zien in ‘cruiseland’. Bijvoorbeeld met tips over wat de minimumleeftijd is voor baby’s om aan boord te gaan en welke cruises er in de zomervakantie vertrekken. En natuurlijk ook blogs met eigen ervaringen, want cruisen doen we zelf natuurlijk ook graag! Als je het leuk vindt om meer te zien van onze eigen cruises, kun je ons ook volgen op Instagram en Youtube (100.000+ views)

Met Cruisejager richten we ons niet op de traditionele cruisereiziger. We richten ons met cruisejager namelijk juist op de wat ‘jongere’ vakantieganger (< 50 jaar). Mensen die misschien nog nooit een cruise hebben gemaakt, maar wel heel erg benieuwd zijn naar een cruise. Bijvoorbeeld mensen met jonge kinderen of een koppel van rond de 30. Want cruisen is écht leuk voor iedereen!

Onze eigen cruise-ervaring:

Al meer dan 10 jaar zijn we dol we op cruisen! In 2013 maakten we ons eerste cruise, vanaf Miami naar de Bahama’s met de Norwegian Sky. Sindsdien zijn we verkocht! We hebben o.a. cruises gemaakt met Norwegian Cruise Line, Carnival Cruise Line en MSC Cruises. In Europa, Amerika, de Caribbean en het Midden-Oosten.

Onze eigen cruises in 2023:

Januari: Cruise met de MSC World Europa vanaf Dubai (met kinderen van 1 en 3)
Maart: Scheepsbezoek MSC Virtuosa (Rotterdam) (+ nacht aan boord van de SS Rotterdam)
Juni: Alléreerste vaart (voor betalende gasten) van de MSC Euribia vanaf Kopenhagen
September: Scheepsbezoek Costa Favolosa (Amsterdam)
Oktober: Cruise Noord-Europa met de Costa Fascinosa (met kinderen van 2 en 4)

Onze cruises in 2024 (met onze kinderen)

Januari: Symphony of the Seas vanaf Orlando
Februari: MSC Seashore vanaf Port Canaveral
Februari: Costa Pacifica vanaf La Romana
April: Costa Diadema vanaf Santos (Brazilië) > transatlantisch
En er komen er nog meer aan!

We betalen al onze cruises zelf, dus je leest onze échte ervaringen hier op Cruisejager.

Contact met Cruisjager

Heb je een tip of een vraag? Stuur een mailtje naar info@cruisejager.nl.