Lijkt het je leuk om een keer een cruise te maken? Op cruisejager.nl hebben we de beste tips voor cruises voor je verzameld. Wij, Mark en Lieke, delen graag onze eigen ervaringen en ook andere cruisereizigers en cruise-experts geven je tips. Zodat jij een goede keuze kunt maken voor jouw leukste cruisevakantie!

Met Cruisejager richten we ons niet op de traditionele cruisereiziger. We richten ons met cruisejager namelijk juist op de wat ‘jongere’ vakantieganger (< 50 jaar). Mensen die misschien nog nooit een cruise hebben gemaakt, maar wel heel erg benieuwd zijn naar een cruise. Bijvoorbeeld mensen met jonge kinderen of een koppel van rond de 30.

We proberen mensen die interesse hebben in een cruise door de bomen het bos weer te laten zien in ‘cruiseland’. Bijvoorbeeld met tips over wat de minimumleeftijd is voor baby’s om aan boord te gaan en welke cruises er in de zomervakantie vertrekken. En natuurlijk ook blogs met eigen ervaringen, want cruisen doen we zelf natuurlijk ook graag! Als je het leuk vindt om meer te zien van onze eigen cruises, kun je ons ook volgen op Instagram en Youtube.

Onze eigen cruises in de eerste helft van 2023:
Januari: Cruise met de MSC World Europa vanaf Dubai
Maart: Scheepsbezoek MSC Virtuosa (Rotterdam) (+ nacht aan boord van de SS Rotterdam)
Juni: Alléreerste vaart van de MSC Euribia vanaf Kiel
In de tweede helft van 2023 hopen we een transatlantische cruise te gaan maken met onze 2 kinderen!

Heb je een tip of een vraag? Stuur een mailtje naar info@cruisejager.nl.