Norwegian Sky review – Carolien

Carolien Vrijders ging voor de 10e keer op cruise. Dit keer ging ze met de Norwegian Sky en schreef een review over het cruiseschip. Benieuwd naar haar ervaringen en tips? Lees hieronder haar ervaringen.

Waarom wij kozen voor Norwegian Sky

We hebben deze cruise geboekt vooral voor de vertrekdatum, een cruise dat op een donderdag vertrekt, dit is ideaal voor ons! Verder gaan we ook opzoek naar cruisen die langer dan een week duren, je vliegt namelijk niets voor niets 13 uur en langer. De route was ook echt prachtig, de oostelijke en minder bekende eilanden van de caribbean zijn postkaart waardig!

Restaurants op de Norwegian Sky

Restaurant review Norwegian Sky

Wat ik erg prettig vind aan cruisen met Norwegian is hun freestyle formule. Lees hier verder als je meer wil weten over drankpakketten. Altijd en overal lekker eten en drinken te verkrijgen zonder je te moeten opkleden in gala. De enige verplichting is dat mannen een lange broek en polo dragen.

Buffetrestaurant Norwegian Sky Review

In het buffetrestaurant kan je ook genieten op het prachtige zonneterras. Dit is iets wat ik vaak mis bij de modernere boten. Als ik dan toch een minpunt moet opnoemen, de boot was volledig uitverkocht, elk bed was benut waardoor het op sommige momenten nogal druk was.

Binnenhut op de Norwegian Sky

Wij kiezen altijd voor een binnenhut, en proberen dan per opbod een buitenhut te scoren, maar doordat alles was uitverkocht is het bij onze binnenhut gebleven. Zelf heb ik claustrofobie, waardoor een binnenhut niet ideaal is maar ik werk eraan en heb me er overgezet! De hut was één van de kleinere die ik al gehad heb, maar een super goed bed en lakens maken alles goed. Er was geen ganggeluid dus alles was naar wens. Dek 8 is ook ideaal om overal naartoe te kunnen. Al met al een positieve review van de binnenhut op de Norwegian Sky

Review activiteiten Norwegian Sky – tips

Shows & Entertainment

Hypnose show, koppelshow we hebben ons een breuk gelachen, voor de rest waren we altijd nog te druk bezig waardoor we niet veel shows gezien hebben.

Bars & Lounges

De Atrium bar is echt onze favoriet. Elke avond was hier een concert van Leo (een Aziatische gitarist met gouden stem). Dit is onze aanrader!

Zwembad

Norwegian Sky Zwembad Review

De zwembaden op de Norwegian Sky zijn goed. Als ik dan toch een minpunt moet opnoemen bij onze voornamelijk positieve review van de Norwegian Sky, de boot was volledig uitverkocht en elk bed was benut waardoor het op sommige momenten nogal druk was Vooral op een drukke zeedag.

Norwegian Sky – Tip van Carolien

Deck 6 Norwegian Sky tip

Wij gingen bij elke afvaart op dek 6 achteraan de plaatselijke bevolking en havenarbeiders uitzwaaien.

Maak zelf een onvergetelijke cruise met de Norwegian Sky

Een cruise met de Norwegian Sky kun je boeken bij: CruiseOnline.

Over de auteur van deze Norwegian Sky review

norwegian sky review

Carolien Vrijders

Samen met mijn vriend Tom hebben we het cruisevirus goed te pakken. Onze cruiseteller staat op 10, en dit vooral met Royal Caribbean, Aida maar momenteel is onze favoriet Norwegian Cruise Line.

Details van deze cruise met de Norwegian Sky

CruiseschipNorwegian Sky
RederijNorwegian Cruise Line
Duur9 nachten
Vertrek – AankomstMiami (USA) – Miami (USA)
AanleghavensGreat Stirrup Cay (Privé eiland, Bahama’s)
Dag op zee
San Juan (Puerto Rico)
Philipsburg (St. Maarten)
St. John’s (Antigua en Barbuda)
St. Thomas (Amerikaanse Maagdeneilanden)
Puerto Plata (Dominican Republic)
Dag op zee
HuttypeBinnenhut
ReisgezelschapMet partner