MSC Seashore review – Nancy

Nancy en haar partner maakten een cruise op de MSC Seashore. Ze nodigde vrienden uit om mee te gaan en maakte ze enthousiast om te cruisen. Nancy is fan van MSC, dit is haar 6e cruise met MSC Cruises. Lees hier haar review & ervaring over de MSC Seashore.

MSC Seashore – voordelen van groot cruiseschip

Vrijheidsbeeld MSC Seashore

De MSC Seashore is een groot cruiseschip. In totaal kunnen er 5.136 passagiers op dit schip. Het leukste is aan een groot schip dat je heel wat meer op het buffet krijgt dan een kleiner schip, (vorig jaar meegemaakt met een schip van 2.000 personen). Er zijn ook meer bars & lounges en het aanbod is over het algemeen veel groter.

Balkonhut op de MSC Seashore

Wij nemen altijd een balkonkajuit, ben ik te laat zoals 2 jaar geleden, dan boeken we een suite. Bij een suite is het een beetje groter en heb je een zitje + grotere kledingkast. Maar wij zijn tevreden met een balkonkajuit. Iedere morgen wakker worden met een ander zicht uit het raam. Op het gemak op je balkon staan of zitten is luxe.

MSC Seashore – Activiteiten

Atrium Bar Seashore

Wij hebben geen activiteiten gedaan aan boord, maar wel elke avond naar de show geweest. Doordat het een groot schip was, moesten we iedere keer op het scherm reserveren, maar was heel gemakkelijk, er was altijd plaats, want er waren 3 shows op een avond. Daarnaast zijn er overal op het schip activiteiten en optredens zoals op de foto hiernaast in het Atrium.

Bar & Lounges

De favoriet van ons gezelschap was de sportbar waar ook de karaoke plaatsvond. In de Cabaret Rouge was het ook gezellig met iedere dag optreden, maar daar waren de mensen niet verdraagzaam, wij zaten ver van het optreden aan de bar en vele mensen keken kwaad als wij aan het babbelen waren met ons zessen. Dus de Sportbar krijgt de beste review op de MSC Seashore. Dit was de beste optie voor ons als we wilden babbelen.

Zwembad & hot tubs op MSC Seashore

Het weer was niet dat op onze reis, maar toch 1x in het zwembad gezeten, was heel goed. Wat ik fijn vond, dat was dat er een lift aan het zwembad voorzien was voor gehandicapten en ook gereserveerde plaats aan het zwembad speciaal voor hen.

Hot tubs MSC Seashore

Als we heel de dag op zee zaten en het was goed weer, was er te veel volk in het zwembad.

Wat veel aantrek had waren de hot tubs aan de zijkant. Daar zaten altijd mensen in. Waarschijnlijk omdat ze verwarmd zijn 🙂

Restaurant & buffet op MSC Seashore

Dessert main dining room

Wij zaten iedere avond in restaurant Central Park met ons zessen. We hadden hele goeie bediening en het eten was perfect in orde. Het buffet was heel druk. Tijdens de dag op zee gingen we met ons zessen daar eten en ondanks de drukte vonden we direct een plekje.

Leuk om te vertellen!

De MSC Seashore is het top voor kinderen, over enkele jaren gaan we met de familie en de kinderen cruisen en dan zal ik ook een schip kiezen zoals de MSC Seashore.

We hebben ons allebei laten masseren in de Spa. Ze waren daar supervriendelijke en krijgt zeker een positieve review! Het leuke was, ik zat in de kamer “Frangipani” om mij te laten masseren, en bij ons thuis hebben wij een massagesalon waar de zaak dezelfde naam heeft.

Deze reis in de Middellandse zee hebben wij speciaal uitgekozen voor onze vrienden omdat het hun 1ste keer was. Ze vonden het TOP. Toch raad ik de Adriatische zee met stopplaats Mikonos (Griekenland) ook wel aan. Volgend jaar gaan we voor de 7e keer op cruise, maar we moeten nog uitzoeken waar we heen willen gaan. Ik raad het iedereen aan om te cruisen, is zalig !

Zelf een cruise maken op de MSC Seashore?

Een cruise op de MSC Seashore kun je boeken bij: CruiseOnline.

Details van deze MSC Seashore cruise

CruiseschipMSC Seashore
RederijMSC Cruises
Duur7 nachten
Vertrek – AankomstValencia (Spanje – Valencia (Spanje)
AanleghavensMarseille (Frankrijk)
Genua (Italië)
Civitavecchia / Rome (Italië)
Palermo (Italië)
Dag op zee
Ibiza (Spanje)
HuttypeOcean view
ReisgezelschapMet partner en bevriend stel

Over de schrijfster van deze MSC Seashore review

Nancy review MSC Seashore

Nancy Vervaecke

Ik ben bijna 54 jaar en reeds 33 jaar gehuwd. Ik heb 2 kinderen en ben oma van 3 kleinkinderen. Wij hebben 23 jaar ons eigen bedrijf gehad en hebben dit in 2020 verkocht. Sinds dit jaar werk ik niet meer maar kijk naar mijn kleinkinderen en doe veel vrijwilligerswerk. Wij zijn momenteel 6x op cruise geweest en altijd met MSC. Met die rederij kan je zowel goedkoop als heel duur op reis, naargelang je eigen keuze.