Alle restaurants + menukaarten MSC Euribia

In juni vaarden wij mee met de MSC Euribia, een heerlijke cruise was dat! En heerlijk eten: dat kan ook aan boord van dit cruiseschip. Daarom zetten we in deze blog alle menu’s van de MSC Euribia op een rij. Ook als je met een andere MSC cruise meevaart, is dit een interessante blog; want de menukaarten hebben veel overeenkomsten!

Main dining Rooms aan boord van de MSC Euribia

Er zijn drie ‘standaard’ main dining rooms aan boord van de MSC Euribia: Aurea Boreale, Aurea Borealis, Colorado River. Hier worden gasten met Bella en Fantastica ingedeeld voor het diner. Voor Aurea gasten is er een speciale all time dining main dining room: Restaurant Il Campo. Voor Yacht Club gasten is er een apart Yacht Club Restaurant.

Ontbijt menu main dining room

Dit menu was bij ons alle dagen hetzelfde (beide afbeeldingen zijn samen 1 menu):


Lunch menu’s main dining room

Lunch menu 1:

Lunch menu 2:

Lunch menu 3:

Diner menu Main Dining Room

Diner menu 1:

Diner menu 2:

Foto’s van gerechten Main Dining Room

Foto’s van gerechten die wij zelf aten op de MSC Euribia in de Main Dining Room.

Menu’s MSC Yacht Club Restaurant

Het Yacht Club restaurant is alleen voor gasten die in de Yacht Club verblijven. Hieronder zie je het Yacht Club menu voor ontbijt, lunch en diner:

Ontbijt menu MSC Yacht Club Restaurant:

Lunch menu Yacht Club Restaurant:

Diner menu MSC Yacht Club Restaurant:

Specialty Restaurants aan boord van de MSC Euribia

Menu Kaito – Sushi bar – Teppanyaki – Robotayaki

Kaito Sushi Bar - MSC Euribia

Kaito Sushi bar & Teppanyaki is een bekend concept op de MSC schepen. Robotayaki is een nieuw concept op de MSC Euribia. Dit is een Japanse grill-belevenis. Hieronder kun je het menu bekijken:

Menu Le Grill

Restaurant Le Grill MSC Euribia

Le Grill is een nieuw concept op de MSC Euribia. In tegenstelling tot andere schepen, is er geen Butcher’s Cut aan boord van de MSC Euribia. In plaats daarvan wordt het nieuwe ‘L’atelier du Voyageur’ ‘s avonds omgetoverd tot restaurant le Grill.

Menu Hola Taco’s & Cantina

Hola Taco’s & Cantina is aan boord van elk MSC cruiseschip te vinden en dus ook aan boord van de MSC Euribia. Check het menu hieronder!

Market Place Buffet MSC Euribia

Bij het Market Place Buffet heb je de keuze uit héél veel eten. Van Mediterraans en Pizza tot Indonesisch en salades. Bij het ontbijt heb je veel keuze uit warme gerechten, zoals versgebakken omeletten, maar ook uit broodjes, vleeswaren, yoghurt, fruit en nog veel meer. Check ook de videobeelden die wij gemaakt hebben van het Market Place Buffet aan boord MSC Euribia, om een compleet beeld te krijgen van het buffetrestaurant en wat je allemaal kunt kiezen!

Menu Jean Phillipe Crêpes & Gelato

Zoals op elk MSC schip is op de MSC Euribia ook Jean Philippe Crêpes & Gelato te vinden. Check het menu hieronder:

Snacks & Finger Food in de Carousel Lounge

Nieuw aan de MSC Euribia in vergelijking met andere MSC schepen, is de opzet van de Carousel Lounge. Je kunt hier nu in de ochtend en in de middag snacks & finger food krijgen. Er is geen specifiek menu. Zie hieronder een paar foto’s van het finger food in de middag, zowel zoet als hartig:

Room service Menu MSC Euribia

Room service MSC Euribia

Het room service menu aan boord is erg uitgebreid! Ook wat je geserveerd krijgt is van goede kwaliteit, vonden wij. Als je ‘Bella’ hebt geboekt, betaal je nog €3,50 per bestelling extra. Bij Fantastica of Aurea heb je geen extra kosten, behalve de kosten voor de gerechten zelf. Deze waren bij ons €4 per gerecht of 2 voor €6. Check het room service menu hieronder:

Meer over de MSC Euribia

Lees meer over onze ervaring op de MSC Euribia in onze blog met review van de MSC Euribia! En check natuurlijk ook onze video met een volledige tour van het het hele cruiseschip hieronder. Zo krijg je ook een beeld bij de restaurants! En heb je vragen of wil je meer weten over onze ervaring? Stuur ons een berichtje via Instagram of reageer hieronder.