Korte cruises: tips voor cruises van 1, 2 of 3 nachten!

Onderwerpen in deze blog:

Wil je kijken of een cruise iets voor je is of gewoon een paar dagen ertussenuit? Dan is een cruise van 1, 2 of 3 nachten ideaal! Daarom heb ik hieronder 2 leuke opties voor je op een rij gezet voor korte cruises van of naar Nederland of Duitsland! Korte cruises van cruiseschepen zijn meestal een deel van een grotere cruise of een ‘repositioneringscruise’, waarbij het schip van thuishaven verandert.

1. 5 mei 2023 – 3 dagen – Rotterdam -> Hamburg met de MSC Preziosa

MSC Preziosa - korte cruise

Op 5 mei kun je een hele leuke cruise maken met de MSC Preziosa naar Hamburg. De perfecte manier om te kijken of cruisen iets voor je is! Je stapt op 5 mei aan boord en de volgende avond op 6 mei kom je aan in Hamburg. Je blijft dan nog 1 nacht aan boord en op 7 mei stap je weer van boord. Extra leuk is dat het schip op 6 maart meevaart in de Hamburg Cruise Parade, je kijkt je ogen uit!

Deze cruise kun je o.a. boeken bij Zeetours.

2. 21 april 2023 – 2 dagen – Southampton –> Rotterdam met de MSC Virtuosa

MSC Virtuosa in Rotterdam

Combineer een stedentripje Southampton met een gave cruisetrip van Southampton naar Rotterdam! Het kan op 21 april 2023. Vlieg naar Southampton (kan rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam), geniet eventueel één of twee dagen daar en stap dan aan boord van de imposante MSC Virtuosa!. Ik heb zelf de cruise een keer andersom gemaakt (uitgestapt in Southampton) en vond het een superleuke belevenis! En de prijs valt echt reuze mee: de prijzen beginnen al onder de €100 per persoon!

Deze cruise kun je het makkelijkst boeken via MSC zelf.

Heb je een vraag over cruisen? Stuur ons gerust een berichtje via Instagram. Hier kun je ons ook volgen voor cruise-inspiratie!

Meer cruisetips: