Cruiseschip familie Meiland kerstspecial

De familie Meiland viert dit jaar kerst op een cruiseschip! Benieuwd op welk cruiseschip de familie Meiland vaart? Het is de superdeluxe Costa Smeralda!

De Meilandjes stapten voor hun kerstcruise aan boord van de Costa Smeralda en maken een fantastische Middelandse Zee cruise in kerstsfeer. Natuurlijk kun je in de kerstspecial van de Meilandjes de Costa Smeralda bewonderen, maar hieronder zetten we ook nog even wat feitjes op een rij over dit geweldige schip:

Costa Smeralda: cruiseschip uit de Meilandjes kerstspecial

De Costa Smeralda is 20 dekken hoog: geen wonder dus dat Martien Meiland klaagt over hoogtevrees! Het is ook één van de grootste cruiseschepen ter wereld (al zijn er nóg grotere cruiseschepen). Er zijn maar liefst 2600 hutten, waar in totaal meer dan 6500 passagiers kunnen verblijven. Van binnenhut tot luxe buitenhut met balkon, je kunt kiezen wat jij het fijnste vindt (en wat natuurlijk het beste bij je budget past).

De Meilandjes maakten een cruise met de kerstdagen, maar ook in de zomer is de Costa Smeralda een geweldig schip om een cruise mee te maken. Zo zijn er hele gave waterglijbanen aan boord, zoals een trechterglijbaan! Sowieso is er veel voor kinderen te doen aan boord: van kids club tot waterspeeltuin. En wat dacht je van de 13 zwembaden en hot tubs, 11 restaurants en snackbars, 19 bars en lounges en het uitgebreide wellnesscentrum. Da’s echt wel wat anders dan de veerpont naar Londen! Je boekt een cruise trouwens altijd op basis van volpension. Dat betekent dat ontbijt, lunch én diner zijn inbegrepen. Voor drankjes kun je een drankpakket bijboeken.

Vaarroute Costa Smeralda: Cruiseschip van de Meilandjes

Het luxe Costa Smeralda cruiseschip vaart de hele winter in de Middellandse Zee. Je kunt opstappen op verschillende plekken en vaart naar Barcelona, Mallorca, Sicilië, Rome, Savona en Marseille.

Natuurlijk kun je je vlucht en cruise apart boeken, maar het is net zo makkelijk (en vaak goedkoper!) om een pakketreis te boeken. Zo kun je met TUI vanaf mei 2023 een pakketreis boeken inclusief vlucht van Amsterdam en inclusief transfer van het vliegveld naar het schip. Wel zo makkelijk! Wil je spotgoedkoop een cruise maken op dit gave cruiseschip?

Een cruise met de Costa Smeralda kun je inclusief vlucht boeken bij TUI Cruises en CruiseOnline.