5x waarom cruisen zo leuk is

Lijkt het je gaaf om een cruise te gaan maken, maar twijfel je nog? Hieronder hebben we vijf redenen op een rij gezet waarom het écht heel erg leuk is om een cruise te boeken!

1. Je wordt elke dag in een andere stad wakker.

Een cruisevakantie is een vakantie waarbij je elke dag in een andere stad ontwaakt. Je hoeft je dus niet druk te maken over het boeken van een hotel of het huren van een auto, want alles is al geregeld voor je. Maar nog beter: je kunt ‘s avonds mooie theatershows bezoeken, zwemmen of een drankje doen in de bar en ‘s nachts lekker slapen. Lekker ontspannen dus, terwijl je wel de volgende dag op je volgende bestemming aankomt! Heerlijk, zo’n drijvend hotel.

2. De prijs van een cruise vakantie valt erg mee

Wanneer je denkt aan een cruisevakantie, denk je waarschijnlijk aan een dure vakantie. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn, want de prijs van een cruisevakantie valt erg mee. Er zijn veel aanbiedingen te vinden waardoor je cruise vakantie niet al te duur hoeft te zijn. Check bijvoorbeeld eens de cruise-aanbiedingen van Stip Reizen.

3. Een cruise is lekker luxe

Een cruisevakantie is superdeluxe, je hoeft nergens over na te denken. Alles is voor je geregeld en je hoeft je alleen maar te ontspannen. Er is 24 uur per dag entertainment en je hoeft je geen moment te vervelen. Ook staat het lekkere eten elke dag voor je klaar en kun je vaak kiezen uit verschillende restaurants. ‘s Avonds zijn er aan boord van een cruiseschip vaak professionele shows. Je kunt het cruiseschip vergelijken met een zeer luxe 5-sterren resort.

4. Voor elke leeftijd is er genoeg te doen

Cruisen is echt niet alleen voor oude mensen. Iedereen kan zich aan boord van een cruiseschip vermaken. Zo heeft elk groot cruiseschip fantastische zwembaden, vaak met glijbanen. Sportieve mensen kunnen gebruik maken van de sportschool en er ook verschillende shows elke avond. Voor de kinderen is er een kinderclub waar ze de hele dag kunnen spelen met andere kinderen. Ook zijn er vaak andere activiteiten zoals een klimwand, zip line, gave glijbanen en nog veel meer leuks! Ook met een baby kun je prima een cruise maken. Check ook onze tips voor cruisen met een baby.

5. Onvergetelijke ervaring

Een cruisevakantie is een onvergetelijke ervaring. Je kijkt echt je ogen uit op een cruiseschip, het is echt een droom. Zeker als je een cruise maakt op één van de grootste cruiseschepen ter wereld.

Kortom: boek snel je cruisevakantie

Een cruisevakantie is elke dag een nieuw avontuur, superdeluxe en je hoeft je geen moment te vervelen.